Welcome to Twilight Zone!!.. Thank you for visiting here.. Have a great day ahead!.. ~Mieyaz~

Tuesday, 1 November 2011

Aku Cantik & Abg Stalker

Firstly today memang tak tau nak buat apa..so i wanna create this things for fun..up to you guys how to evaluate it..hahahah. Now ak nak letak banner ni kat bawah ni..
 pastu aku nak letak gambar aku yang cantik ni...


okey now aku nak letak nama penuh aku..


Nama penuh : Nor Fatin Hidayah Sulaiman
Nama Glamor : Fatin @ Mieya
Umur aku : 20 an
Status : Not available yer..tp x kawin lg...
sekarang aku nak tulis 3 sebab kenapa aku cantik:
1. aku cantik sebab aku memang dilahirkan cantik and mix gtu..haha
2. aku rasa yakin dgn rupa aku sbb tu aku x peduli org nak cakap pe..aku memang cantik ponnn.. So What??
3. Budi bahasa, gaya and attitude aku yang buat aku cantik..Alhamdulillah.

okey... to those yg rse rendah diri tu better do this things...because memang leh release..yeayyyyyy!!!!! DONE...
 Loves,
Fatin

6 comments:

Abg Stalker said...

mmg cantik pun ;)tq fatin!

MieyaZ said...

tq Abg Stalker....Abg pun handsome gak..:)

Effa CuRio said...

nak join gak kan.. hehehe.. ;)

MieyaZ said...

jom jom...besttt..:)

Eida Arina said...

dtg dri segmen yg sama...kak mmg cantik :)

sdh follow ini blog :)

izamin said...

hye.. fizah dtg sini dari segmen yang sama.. :) selamat berkenalan :)



http://hafizahnaminlovestory.blogspot.com/2011/11/aku-cantik-stalker.html